menu
Перфектен завършек: Ето какво е мястото на мъжките часовници в аутфита
Перфектен завършек: Ето какво е мястото на мъжките часовници в аутфита
Мъжете искат да са красиви и елегантни, не по-малко от жените. В стремежа си да съчетаят перфектен аутфит те често допускат редица грешки, които трябва да се избягват на всяка цена. Но каквото и да облечете, трябва да запомните правилото на аксесоарите. Важно е да ги използвате, ето защо трудно може да пренебрегнете закономерното място на стилните мъжки часовници.

Капани в обличането

За да изглеждате абсолютно издържани, трябва да избягвате някои опасни капани. На първо място обърнете внимание на цветовете. Ако винаги си купувате дрехите в комплект, трудно ще сбъркате. В противен случай, ако не сте сигурни, е добре да спазвате правилото за монохромни елементи.

Никога не правете грешката да съчетавате различни по вид принтове. Ако все пак искате да сложите такъв, изберете един от цветовете му и съчетайте останалото облекло именно в него.

От пети до глава в един единствен цвят също не е удачен избор. Нека има акцент. Може връхната дреха да е тази, която ще се отличава, но такава трябва да има. В противен случай аутфитът ще изглежда безлично.

Ако обичате тъмните цветове, не бъдете скучни изцяло в черно. Контрастна тениска в бял или червен цвят ще изглежда перфектно. На практика нямате ограничения в последното.

Каквото и да сложите, ще бъдете актуални с модните тенденции, които последните години ни предоставят пребогати възможности.

Обувките винаги трябва са съобразени с облеклото. Не по цвят, а по принадлежност. За елегантния панталон определено ви трябват мокасини, за спортния джогър са ви нужни сникърси.

Няколко чифта няма да са достатъчни. Същото е както и с часовниците. Просто ви трябва разнообразие. Именно тези дребни детайли правят интересни еднообразните дрехи.

Що се отнася до аксесоарите, препоръчително е да разполагате с поне два часовника. Освен тях винаги може да добавите и подходяща гривна. Тук също трябва да съобразите тоалета.

Един класически часовник и един по-нетрадиционен модел са достатъчни, но само като за начало. Днес всички искаме да притежаваме смарт джаджи, но те не изместват напълно традиционните устройства на ръката.

Официалната визия се нуждае от класически принадлежности. Те ще завършат перфектно търсения вид. Спортът в ежедневието изисква по-издръжливи часовници, съобразени с вашите нужди. А смарт устройствата може да носите винаги, когато нямате непрекъснат пряк достъп до телефона си. Така ще останете във връзка с обаждания, съобщения и предстоящи задачи.

И ето, че стигнахме до въпроса за марките. Всички оригинални продукти са подходящи, а кой от тях ще изберете – зависи единствено от вас.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!