menu
Възможно ли е бъдем активни когато не сме в спортната зала
Възможно ли е бъдем активни когато не сме в спортната зала
Какви спортни занимания може да правим в домашни условия.

Ще ви представим 5 начина, които стават едновременно за поддържане на форма и забавление. Затворени са фитнесите или пък вие сте от хората, които не обичат да тренират там по ред причини. Това не означава, че не може да откриете и други начин да поддържате добра физическа форма.  Повечето от вас си мислят, че няма какво толкова да правят извън фитнеса, но това далеч не е така. Ще ви запознаем с няколко лесни и интересни начина за поддържане на вашето тяло.

Разходки

.Пуснете слушалките си, за да слушате някоя любима ваша книга или просто си пуснете музика и се оставете по течението на една пешеходна разходка. С тази ваша разходка вие ще оставите мислите си, а енергията и спокойствието, с което ще се приберете във вашия дом ще ви накарат да повтаряте тази рутина всеки ден.

Йога или пилатес

Тези занимания не изискват голям терен, така че не е от значение къде ще ги изпълнявате. Полезната страна на това занимание е разтоварването от стреса в ежедневието ви – това важи напълно и за йогата.

Джогинг

Това е един от другите начини да накарате тялото си да работи благоприятно в парка, на стадиона, на спортната площадка – има хиляди места, на които да извършвате този тип спортна дейност. Кардио тренировките са с доказани ползи за тялото и вашето здраве, а и освен това разтоварват стреса и напрежението.

Фитнес у дома

Всичко е възможно дори и да си направите домашен фитнес. Може да не разполагате с професионални уреди, но може да правите следните тренировки – клекове, вдигане на тежести и за каквото още се сетите в домашни условия.

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!