menu
Топ 8 идеи за празнуване на рожден ден
Топ 8 идеи за празнуване на рожден ден
Искате един по-различен рожден ден? Вижте нашите топ 10 идеи за вашия празник!

Рожденият ден е специален празник за всеки от нас. Може би търсите някакъв по-оригинален и различен начин да го отбележите тази година? Не е задължително това да е трудно. Само трябва малко въображение и ще натрупате незабравими спомени.

Освен това празнуването на вашия рожден ден има неочаквани плюсове. То може да помогне за укрепването на вашите приятелски и семейни връзки, да ви сближи с колегите. Всички ние имаме нужда от разнообразие, да излезем дори за ден от рутината. Какъв по-чудесен повод за това от вашия рожден ден?

1.Тематичен рожден ден

Идеята целия празник да е обединен от обща тема е много забавна. Всичко - дрехите, тортата, украсата и т. н., трябва да е подчинено на темата. Тя може да е свързана с ваше хоби, но защо не предизвикате гостите си с едно неоново парти, парти на басейн, ретро парти, парад на шапките, тема от филм или сериал. Има много възможности. Изберете най-забавната за вас!

2. Излет

Защо не отпразнувате рождения си ден на открито? Разходка в планината и празничен пикник. Ще прекарате време сред природата заедно с вашите приятели и ще отбележите повода по нетрадиционен начин. Определно всичко ще бъде такова - ще трябва да обмислите каква ще бъде храната, може да си я приготвите на място. 

3. Еднодневна екскурзия

Може да прекарате вашия ден в една кратка екскурзия с най-близките ви. Ще се позабалявате, разходите, ще видите заедно нови места, ще споделите емоциите. Денят може да свърши с една празнична непретенциозна вечеря  ресторант.

4. Игри

Кой казва, че само децата обичат да играят? Направете си олимпиада на двора или играйте спортни игри по двойки, отбори, индивидуални. Или предпочитате интелектуалните игри - там също има голямо разнообразие. Ще се позабавлявате и със сигурност няма да скучаете. 

5. Киновечер

Може да отидете на кино или да организирате киновечер у дома. Ако изберете интересен филм, ще дискутирате дълго след това. Театър, концерт също са варианти.

6. Фотосесия

Може да отпразнувате рождения си ден като на снимачна площадка. Фотосесия с различни костюми или на интересно място за вас и вашите гости. Ще повишите емоционалния градус с едно по-разчлино преживяване.

7. Вечер на талантите

Предупредете вашите гости, че всеки трябва да предстви своя талант. Вие като рожденик може да бъдете жури с още един избран ваш приятел, а може и да оберете овациите с вашия талант, какъвто и да е той. Импровизациите и влизането в интересна роля в приятна компания ще се помнят дълго като едно необикновено преживяване.

8. Обърнете ролите

Какво ще кажете да приготвите по един малък подарък за всичките ви приятели, а те да организират вашето парти - да изберат мястото, да купят тортата? Ще останат ли всички доволни? Зависи от това колко добре се познавате.

Най-важното от всичко е добарата компания. Тя е гарантът за добро настроение. Обградете се с хора, които обичате и които ви обичат и няма начин да не си прекарате добре.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!