menu
Inbet и технологиите в онлайн игрите
Inbet и технологиите в онлайн игрите
Какви технологии използват платформите за онлайн залагания и защо са важни?

С развитието на интернет, казината излязоха от бляскавите зали, за да пренесат преживяването до дома ви. Технологиите, които онлайн платформите за игри използват са от съществено значение не само за усещането от играта, но и са пряко свързани със сигурността. Нещо повече – разработчиците трябва да се адаптират към бързо променящия се пазар, към различните изисквания на отделните страни и разбира се – към все по-високите стандарти на потребителите. Какви технологии се използват, за да може да достигаме до платформите лесно и да се насладим на любимите си игри спокойно?

Изисквания

Според законодателството на ЕС, хазартните оператори трябва да могат да гарантират сигурността на данните на потребителите си. За тази цел се използва специализиран софтуер, който не позволява на трети страни достъп до данните ви. Има много компании, които предлагат подобни разработки, а технологията непрекъснато се обновява.

Мобилен софтуер

Много от операторите предлагат мобилни версии на платформите си, в които също са вградени последните разработки от сферата, а и имат предимството, че можете да ги ползвате от всяка точка. Използването на местоположението, както и другите функции на смартфоните позволяват на оператора да проследи в коя страна се намираме, за да е сигурно, че няма да се нарушава законодателството. Те също помагат и за прецизиране на изживяването ни.

Стрийминг и виртуална реалност

Все повече компании предоставят възможност да гледаме на живо, да залагаме в реално време и дори да комуникираме с останалите играчи. Технологиите, които помагат за това са изминали много дълъг път и днес получаваме перфектна картина и стабилна връзка, дори ако гледаме от смартфон. Виртуалната реалност е следващата стъпка по този път, като някои от големите оператори вече предлагат и такива опции на клиентите си.

Разплащане

С използването на все повече електронни разплащания, технологиите, чрез които това се случва безопасно трябва да отговарят на високи критерии. В онлайн платформите, методите за разплащане и проследяване на залозите са едни от най-важните. Повечето оператори използват доказали се с времето начини, но не липсват и иновации. Например, един от сравнително новите представители на българския пазар, Inbet, предоставя възможност за разплащане през мобилен оператор, което е удобство, а и улеснение за много хора, за които онлайн трансферите все още не са ежедневие.

Изкуствен интелект

Разбира се, най-горещата технология в света няма как да не бъде въведена и при онлайн залаганията. Изкуственият интелект може да проследява в реално време кои игри са най-популярни, къде играчите прекарват най-много време, в кои часове има най-много трафик и да събира огромни количества данни за игрите, които после да послужат за подобряване на услугата и създаване на индивидуализирани предложения, съобразени с нашите предпочитания.

Бъдещето на игрите на късмета и спортните залагания със сигурност е в онлайн платформите. Те не само са удобни, достъпни, лесни за ползване и с приятен, интуитивен дизайн, а и предлагат на потребителите си най-новите технологии, с които не само ще се чуваме сигурни, но и активно ще участваме в подобряването на нашите собствени онлайн приключения.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!