menu
Промени в правилата на Facebook
Промени в правилата на Facebook
Вече ще може да има до пет профила на името на потребител.

От Facebook обмислят да променят правилата си по отношение на броя профили, които може да притежава един потребител в най-популярната социална мрежа. Досега всеки имаше право на един единствен профил. Често обаче нуждите на хората налагат използването на повече профили, което доведе до това да се използват различни варианти на потребителското име и така човек може да притежава и управлява повече от един профил.

От компанията са решили да дадат легално право на потребителите да имат до 5 различни профила в мрежата. Те ще се управляват от едно място от притежателя им и той лесно ще може да превключва от един на друг профил с няколко клика.

Промените просто следват тенденциите и нуждите на хората. Понякога човек използва даден свой профил за общуване само в определна група, например свързана с негово хоби. Друг профил използва за работа и т.н. Така информацията в отделните профили ще може да се специализира по-добре, а не един профил да бъде затрупван с разнородни новини. Така също и приятелите във всеки профил ще бъдат точно тези, с които потребителят работи или споделя даден интерес. 

Управлението от едно място значително ще услени потребителите и ще им спести време в общуването в мрежата.

Останалите правила на Facebook остават непроменени. Забранени са профилите, създадени с чужда самоличност, агресията и призоваването към такава.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!