menu
По-достъпно пазаруване от TBI и eMAG
По-достъпно пазаруване от TBI и eMAG
По-лесен начин за пазаруване онлайн.

Съвместно с големия интерес към онлайн пазаруването, нуждата от гъвкави инструменти за финансиране на покупките нараства с не по-малка скорост. За да откликне на тези нужди, TBI вече присъства в eMAG – една от главните платформи за пазаруване в цялата страна. Чрез обединеното решение TBIPayза плащане на части, клиентите на emag.bg има вероятност да купят желаните от тях стоки на момента и да платят за тях в удобен период и условия, като определят една от няколкото опции, предлагани от банката.

Цялостната дейност по финансиране на поръчката – от пускането на заявка за кредитиране до вземането на одобрение от банката, се прави напълно онлайн за съвсем малко време. Продуктите, които могат да бъдат купени, обхващат всички видове категории, предлагани от eMAG – от смартфони, електроуреди, стоки за дома до модни аксесоари и спортни стоки на цена от 100 до 30 000 лева за срок за погасяване на задължението от 3 до 48 месеца. Становището е достъпно както за поръчки от eMAG, така и в трите шоурума на платформата в страната.

TBI е първото финансово учреждение в България, което предлага този модел на плащане в eMAG Marketplace в страната – платформата, която дава възможност на търговците да представят продукти от свое име и под собствената си търговска марка, употребявайки всички технологични и маркетинг предимства на онлайн ритейлъра. Към този момент 5000 търговци представят над 1 500 000 активни продукти от различни видове в платформата eMAG. За миналата година трафикът към сайта е нараснал с 27% и изпълнява над 1,6 милиона поръчки. Чрез това решение за плащане на части от TBI, банката цели да прави предложените продукти още по-достъпни за българските консуматори, а платформата стимулира растежа на Marketplace на платформата, както и на търговците, които са част от това.

Становището на TBIPlayе удостоверен финансов инструмент за плащане на части, като вече близо около 15 000 търговски места в България и Румъния са го добавил в своя онлайн или физически магазин. 

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!