menu
Забавни игри на плажа
Забавни игри на плажа
Плажът е място не само за плуване и почивка. Той е перфектно място за игри.

Излежаването на шезлонга и лежерното плуване ще ви разтоварят физически. За доброто насторение и психическата отмора на плажа, се нуждаете от плажни игри.

Ето нашите предложения:

Морски шах

Лесно може да се уреди на плажа. Трябва ви само пръчка, мидичка или твърд предмет,с който да начертаете шаха на пясъка и играта започва.

Плажен дартс

Ето плажният варинат на познатата игра: начертайте на пясъка няколко концентрични кръга. Стрелите заменете с мидички или камъчета. Целта е същата - колкото по-навътре към центъра хвърли даден участник, толкова повече точки ще спечели. А може вместо мидички да стреляте с воден пистолет. Просто отидете на място с по-сух пясък, за да си личи кой къде е уцелил плажния дартс.

Морски съкровища

Поставете си цел какво да намерите, например 5 мидички и 3 рапанчета. Кой пръв успее да събере е победител. Или скрийте даден предмет, а някой друг трябва да го намери чрез "топло и студено".  Защо не? Раздвижете се из плажа, приятно е.

Фризби

Освен класическата игра с фризби, може да играете като се опитвате да съборите някакви предмети като ги уцелите с фризбито. Например бутилки. Може и да имате начертана цел на пясъка и който хвърля най-точно по нея, да е победител.

Акула и риби

Много забавна игра. Играе се във водата. Един човек е акула, а всички останали са риби. Акулата се опитва да хване риба. Успее ли то тя се превръща също в акула. За край на играта може да се приеме когато всички риби станат акули, а победител може да е последният участник останал риба.

Рингове

Ако разполагате с рингчета на плажа, може да играете с тях като ги хвърляте по дадена цел и се опивате да я уловите. Например бутилките с плажно масло или студена бира. Който я улови, за него е. 

Забавленията на плажа могат да бъдат безброй. Трябва да имате само желание и въображение.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!