menu
Отново нахлуха в дома на Ариана Гранде
Отново нахлуха в дома на Ариана Гранде
За пореден път се случва това с известната актриса и певица - Ариана Гранде.

Човект, който вече е бил задържан за преследване на певицата и актриса – Ариана Гранде, е арестувал за втори път – този път той е влезнал взлом в дома й в Монтесито на нейния 29-ти рожден ден.

Мъжът – Аарон Браун, и друг път е преследвал Ариана. Той е бил арестуван миналата година септември месец в нейният дом в Лос Анджелис, след като се е показал с голям ловджийски нож там, като се твърди,че е викал на нейната охрана: „Ще убия теб и нея!”. Той е бил задържан за изпращане на заплахи и съдията му е издал ограничителна заповед, с която му се забранява да се доближава до нея.

Заповедта обаче не го спира – той я нарушава доста скоро, след като отново се приближил до певицата. Браун е трябвало да се предаде за нарушаването на заповедта във вторник, но в неделя е нахлул в къщата й в Монтесито, Калифорния, САЩ.

В момента на нахлуването тя не е била в дома си, споделят източници на TMZ, но алармата за сигурност се е включила и полицията пристигнала и задържала Браун.

Той е обвинен в преследване, кражба, влизане с взлом, разваляне на електропроводи и нарушаване на събедна заповед. В този момент той е в ареста, но се смята за невинен.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!