menu
Кои песни са премахнати на Майкъл Джексън
Кои песни са премахнати на Майкъл Джексън
Някои фенове твърдят, че вокалите в тези парчета всъщност са на американския певец Джейсън Малачи, което от "Сони Мюзик" отричат.

Три от песните на Майкъл Джексън, които са в основатана дългогодишен спор за истинската самоличност на техния изпълнител, са махнати от стрийминг платформите, споделиха от Франс прес, позовавайки се на „Сони Мюзик” и наследниците на покойния певец.

 Breaking News, Monster” и „ Keep Your Head Up”са прибавени към компилацията „Michael”, създадена през 2010г. – година и половина след кончината на Краля на попа. Някои от неговите фенове споделят, че вокалите в тези песни всъщност са на певеца Джейсън Малачи, което пък от „Сони Мюзик” отричат.

Компанията и всички притежатели на правата, казаха, че са решили да махнат тези песни, тъй като това е „най-лесният и най-добрият начин дебатите около тях да бъдат загърбени завинаги”. Решенията от своя страна нямат нищо общо с автентичността на заглавията, увериха в изявление. Другите песни от компилацията ще бъдат достъпни в стрийминг платформите.

 Michael” е показан като албум, който включва неиздавани песни, за които се твърди, че певецът е работил през 2007г. Неговите заклети фенове, дори членове на семейството му, изразиха своите съмнения, което принуждава „Сони Мюзик” да защити автентичността на гласа.

Според сайта Ти Ем Зи Джейсън Малачи признава факти в публикация във Фейсбук през 2011г, а по-късно мениджърът му заявява, че публикацията е фалшива.

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!