menu
Неща, които трябва да направите, поне веднъж в живота си
Неща, които трябва да направите, поне веднъж в живота си
Неща, които трябва да направите, поне веднъж в живота си


Животът е ценен и невероятно крехък, а  стрували ли ви се, че пропускате нещо. Ако ви липсва адреналин и искате да  рестартирате, ето предложения за няколко неща, които трябва да направите, поне веднъж в живота си, за да се почувствате наистина живи.
 

Дълбоководно гмуркане

Гмуркането в дълбоки води е  забележително и разкрива свят, за който дори не сте подозирали.  Тишината на това да си под вода, ти позволява да се наслаждаваш на  дълбините. Единственото, което ще те разсейва е звукът на мехурчета, около теб.  Да изследваме уникални и необичайни места за гмуркане, е уникално усещане.  Гмуркането ще преобърне представите ви за морска ваканция и е едно от нещата, които трябва да се опитат, поне веднъж в живота.

Скок с парашут

В някакъв период от живота си, дали като дете или като по- осъзнат човек, всеки иска да може да лети. Скокът с парашут е чудесна възможност да изпитате, какво  би било, да можеш да летиш. Достъпно е, цените не са много високи и има чудесни професионалисти, с които ще можете да се насладите на скока, без притеснение.

Да посетите поне едно от чудесата на света

 Да посетите място, с такова историческо значение,  просто не можете да изразите с думи. Да предприемете пътуване, за да видите тези древни паметници, е наистина преживяване, което се случва веднъж в живота. Голямата пирамида в Газа, Египет или Великата китайска стена. Тадж Махал в Агра, Индия и още много фантастични паметници, които наистина си заслужава да посетите, поне веднъж в живота си.  

Спете, под открито небе

Колко струва къмпинг екипировката?  Спането под открито небе може би, ще ви излезе най- евтино. Една нощ навън, на чист въздух подобрява способността ни да мислим, отпуска ни и ще внесе малка доза екшън в съботните вечери.  Една нощ под звездите може да помогне да изчистите застоялия въздух, от дробовете, мозъка и мускулите си. Трябва да опитате това поне веднъж в живота си. Ефектът е невероятен.

Разходете се под дъжда

В много романтични филми, двойките се разхождат докато на вън вали. Искало ли ви се е и вие да го направите някога? Ами какво чакате, направете го!  Това е необикновено изживяване. Дъждовната вода е много лека и има алкално pH.  Дъждът може да се използва и за водна терапия. Освежава вашия  ум. Най-важната характеристика е, че не съдържа почвени минерали и бактерии. Това го прави полезен както за здравето, така и за външния вид на кожата.

Изкачване на планински връх

Разходките в планината, са здравословни, отпускащи и задължителни ако искате да се отърсите от шума на големия град. Изкачването на връх в планината, ще ви релаксира и ще почувствате удовлетворение, от постигнатата цел. Може да се запознаете с нови хора, с които да продължите да покорявате още и още върхове. Планината е едно невероятно място, в което наистина ще почувствате спокойствие и вътрешен мир. Когато стигнете до върха, можете да бъдете сигурни, че сте от малцината,  които са се  качили там и могат да се насладят на красотата и гледката.

Отидете на ветроходна ваканция

Плаването с лодка може да е наистина отпускащо, зареждащо и много сближаващо, особено ако го практикувате със своето семейство. Ако се чудите с какво да изненадате близките си и искате да прекарате малко време заедно, това е чудесен вариант. На лодката никой не може да се скрие или да избяга, защото пространството е ограничено. Плаването може да се отрази, положително на семейните ви отношения и е нещото, което трябва да направите поне веднъж в живота си.  Сам или със своите близки и приятели. Водата засилва присъствието и усещането за свързаност, релаксира и пречиства ума. Опитайте го и сами ще се убедите, в това.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!