menu
На плаж през лято 2022 - какво е модерно?
На плаж през лято 2022 - какво е модерно?
Какви са модните тенденции през лятото на 2022?

Лятото е време за море. Какво по-хубаво от това да сеи почиваш на плажа и да се радваш на вълните. За да се случи това обаче трябва да сме спокойни за начина, по който изглеждаме. Не всеки е успчл да влезе в мечтаната форма, но всеки може да погрижи да изглежда свежо и в крак с последните тенденции. Нека видим какви са те когато говорим за бански костюми.

Изчистени модели

Не е задължително да впечатлявате с щампи и цветови комбинации. Ако заложите на семплата елегантност, няма как да сгерешите. Едноцвеният бански костюм с интересна кройка, панделни, метални халки или някакив други акценти и детайли, е на мода тази година.

Висока талия

Последните години имаше завръщане на високата талия при дънките и панталоните. Може да изберете такава и за банския си, ако се притеснявате от корема си или просто ви харесва. Целият бански също не е вариант за пренебрегване, има чудесни модели, в които може би ще изглеждате по-добре или просо ще се чувствате по-комфортно.

Цветове

Винаги може да заложите на ярките цвето и стилните комцинации. Това лято обаче с на мода и пастелните цветове. Те пленяват със своята нежност и изтънченост. Може да са и с интересни флорални или фигурлани мотиви.

За децата

При тях са на мода смелите цветови комцинации, а и десените с пера, пеперуди, авокадо, дин и или други плодове, които напомнят за свежестта на лятото. Фламингото като мотив още е на мода, така че ако детето има такъв банси, може да му се радва и през тази година.

Все пак заложете на това, което ви харесва най-много ,дори да не е модерно в момента. Важното е да се забавлявате и наистина да си починете в близост до морето.

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!