menu
Личен експеримент: HHC срещу Delta 8 THC и тестовете за наркотици
Личен експеримент: HHC срещу Delta 8 THC и тестовете за наркотици
В този блог споделям моето лично изследване на взаимодействието между HHC, Delta 8 THC и домашни тестове за наркотици. Провеждайки самостоятелни тестове след употребата на всеки канабиноид, открих, че и двата резултата бяха отрицателни, което повдига въпроси относно чувствителността на тестовете към тези вещества.

Преди известно време, реших да проведа един малък личен експеримент, за да видя как употребата на HHC (хексахидроканабинол) и Delta 8 THC може да се отрази на стандартните тестове за наркотици. В контекста на нарастващата популярност на тези канабиноиди и всеобщото любопитство относно тяхното правно положение и взаимодействие с тестовете за наркотици, смятах, че този експеримент може да предложи някои интересни възможности за размисъл.

За целите на експеримента, аз употребих HHC и Delta 8 THC в отделни периоди, последвано от самостоятелно тестване с набори за домашно тестване за THC, купени от аптека. Важно е да се отбележи, че това изследване беше изключително анекдотично и не следва да се възприема като научно изследване.

Първоначално, след употребата на HHC, аз използвах теста на третия ден. Резултатът беше отрицателен, което ме накара да помисля, че HHC може да не се открива от стандартните тестове за THC, или поне не в количествата, които аз употребих.

Следващата част от моя експеримент включваше употребата на Delta 8 THC и последващо тестване. Изненадващо, резултатът от теста също беше отрицателен. Това предизвика допълнителни въпроси относно спецификата на домашните тестове и тяхната чувствителност към различни канабиноиди.

В заключение, моят личен експеримент с HHC и Delta 8 THC предостави някои интригуващи възможности за размисъл относно тяхното взаимодействие с тестовете за наркотици. Въпреки че резултатите от моите тестове бяха отрицателни, е важно да се подчертае, че различни фактори могат да влияят на резултатите от тестовете, включително метаболизма на индивида, количеството и честотата на употреба, както и спецификите на самите тестове.

Икономическо Влияние на HHC Пълнители | Eeuphoria

https://youtu.be/-5h_ttPaJ6s?si=S2Hk_KOpoNqq88Th

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!