menu
Все още е загадка кои ще бъдат новите играчи в Ботев – Пловдив
Все още е загадка кои ще бъдат новите играчи в Ботев – Пловдив
Кои са новите играчи в Ботев - Пловдив, най-интересното днес.

Отборът ще посочи два трансфера до приключването на седмицата. Предимстава за "канарчетата" ще бъде сдобиването с централен нападател, казват от "Мач Телеграф". В този момент се водят преговори с такъв, но той иска доста солидна заплата, която да откликва на неговата визитка. 

Това е нещото, което забавя подписа на контракта. Точно атаката е е проблемът в състава на Азрудин Валентич. През пролетта като таран играеше Антоан Бароан, който в същото време имаше проблеми с дисциплината и няколко пъти е изваден от играта от треньора. Поради тази причина Валентич преквалифицира Мохамед Брахими, който принципно е крило. Въпреки, че алжирецът вкарва голове, не се чувства комфортно на върха на атаката.

Халфът, с който говорят от Ботев Пд - е чужденец. Неговият профил е на разиграващ човек, който може да действа както в дефанзивен плана, така и в офанзивен. 

Бронзовият медалист до този момент привлича двама подновени футболисти. Става дума за Джаспър ван Хертъм и Рой Херман. Двамата обаче са защитници, а Азрудин Валентич иска подсилване в атака на отбора, която няколко месеца няма да бъде със своя лидер Тодор Неделев, който днес ще се прибира от Грузия, където преживя катастрофа, а след това операция на черепа.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!