menu
Нов избраник за треньор имат от Пирин
Нов избраник за треньор имат от Пирин
Отборът ще се сдобият с нов треньор.

 

Ангел Стойков, селекционерът на юношеския нациолен отбор до 19-годишна възраст, е най-вероятния вариант за нов старши треньор на Пирин - Благоевград, разкриват от "Тема Спорт". Известно е, че доскорошният съветник на орлетата Радослав Митревски съобщава, че напуска поста, като за това свое решение той посочва няколко лични причини. Това му становище очаквано хвана зелените неподготвени, но те веднага са започнали да проучват мнения за нов треньор. Имаме още една опция за овакантения пост, като пак става въпрос за млад професионалист. 

19-годишните играчи доста често стигат до европейското първенство, благодарение на опита на Стойков като треньор. Със своя обилен професионален опит, той се вписва отлично в концепцията на отбора. 

Вече може да намерите и абонаментните карти за таз годишния сезон 2022/23. Те ще бъдат валидни за домакинските мачове в Първата лига и  Купата за България. Обикновената карта ще бъде с цена от 100 лева, а тези които притежават ще я получат за 90 лева. За ученици и пенсионери ще я получите на 60 лева, а ВИП картата е 400 лева. 

Интерес факт е, че Георги Иванов - Гонзо съобщи, че предстои ревизиране на договорите на всички селекционери на отборите. 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!