menu
7-те най-богати YouTube-ри за 2022 г
7-те най-богати YouTube-ри за 2022 г
Гледате ли Youtube?

 

С повече от 2 милиарда потребители – което прави около един на всеки четирима души в света – YouTube печели много приходи от реклами.  

 

Това означава, че създателите на съдържание на платформата също могат да печелят добри пари в зависимост от това колко хора гледат видеоклиповете им и се абонират за каналите им.  

 

Въпреки че богатството от YouTube не е гарантирано, популярните създатели там може да печелят достатъчно, за да могат да напуснат ежедневната си работа, а някои дори са станали милионери.

 

И така, кои са най-богатите YouTube-ри в момента?  

 

Нещата в сайта постоянно се променят, но ще се опитаме да представим информация, която е най-актуална. 

 

Ryan Kaji (YouTube: Ryan's World) 

 

Удивително ли е, че един от най-богатите YouTube-р през 2022 г. е деветгодишно момче? 

 

Райън Каджи, чието име на канала в YouTube е светът на Райън, успя да събере 30 милиона абонати за около пет години и е един от най-успешните детски YouTube-ри. 

 

Точно както той самия пише в биографията си - Райън обича да прави много забавни неща като игри научни експерименти, музикални клипове, скечове, предизвикателства, DIY и други! 

 

Райън превърна хобитата си във видеоклипове, които се харесват от милиони деца. 

 

Jimmy Donaldson (YouTube: Mr. Beast) 

 

Той има 24 милиона долара абонати и над 3 милиарда гледания през 2021 г. 

 

Неговите видеоклипове съчетават каскади и хумор. 

 

През изминалата година в клиповете си, Джими преживя един ден от затворническия живот, построи най-голямата кула Лего в света, седна във вана със змии за 10 000 долара и т.н. 

 

Никой не би отрекъл, че това бяха невероятни видеоклипове. 

 

Dude Perfect 

 

В Dude Perfect групата има 5 членове, а близнаците Кори и Коби са ядрото на ч екипа. Петимата члена на Pitch Perfect групата приятели от гимназията.

 

Освен че е един от най-абонираните канали в YouTube, Dude Perfect имат и собствено мобилно приложение, което се предлага за iOS и Android, партньорство с Nickelodeon и телевизионно шоу, наречено The Dude Perfect Show.

 

Повечето от видеоклиповете им в YouTube са съсредоточени около спорта, но съдържат и елементи на комедия, което значително допринася за популярността им.

 

 Фактът, че в техните видеоклипове често участват професионални спортисти и известни личности като Tyreke Evans, Johnny Manziel или Tim McGraw, също допринесоха за големия им успех 

 

Марк Едуард Фишбах (YouTube: Markiplier) 

 

Марк Фишбах най-вечe е известен със своя стил на коментари на игри, които често включват крясъци или псувни. 

 

Марк харесва инди и ужасни видеоигри и поради тази причина повечето видеоклипове в неговия канал са с игра на игри като Amnesia: The Dark Descent или Slender: The Eight Pages. 

 

Освен че е един от най-популярните YouTubers през 2022 г., Марк е и актьор и се появява в няколко телевизионни предавания.

 

Логан Пол

 

Влогърът, който привлече вниманието на публиката с неотдавнашния инцидент в Япония, не е загубил от абонатите си в YouTube, въпреки противоречивото му поведение. 

 

Felix Arvid Ulf Kjellberg (YouTube: PewDiePie) 

 

Той е собственик на най-абонирания канал в YouTube, а е само на 28 години. 

 

Шведският коментатор на игри вероятно е една от най-богатите интернет знаменитости, тъй като нетната му стойност се оценява на между 30 и 50 милиона долара. 

 

Освен работата в Youtube, която е сферата на игрите, най-популярният YouTube-р в света също е публикувал и книга, която е продадена в повече от 112,00 копия, а и е домакин на уеб поредица в YouTube Red, наречена Scare PewDiePie

 

Джейк Пол

 

Джейк Пол е е актьор, музикант и продуцент на видеа в YouTube, който за първи път получи стана известен във Vine. 

 

Той е в YouTube от 2013 г. и за тези 9 години видеоклипове на канала му с събрали над 4 милиарда гледания. 

 

Песента му „It’s Everyday Bro“ излиза на 30 май 2017 г. и събира 70 милиона гледания само за един месец, а по-късно и се превръща в третото най-харесвано видео в YouTube. 

 

Даниел Мидълтън (YouTube: DANTDM) 

 

Кой каза, че видеоиграта е загуба на време? В момента най-богатият човек в YouTube е натрупал богатството си от игра на Minecraft.

 

Въпреки това Даниел Мидълтън, също има доста успехи и извън платформата. Той е публикувал няколко комикса и участва в редица телевизионни предавания (като Skylanders Academy) и YouTube Red Series, но по-голямата част от приходите му все още идват от гледанията, които получава на своите видеоклипове

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!