menu
Топ 15 най-изтегляни приложения за всички времена
Топ 15 най-изтегляни приложения за всички времена
A вие изтеглили ли сте ги?

 

Този списък включва много популярните приложения, които са най-изтеглените приложения на всички времена. 

 

Можете да разгледате този списък с най-изтеглените приложения, за да изберете някои от тях за ваша лична и бизнес употреба.

 

С излизането на все по-нови и модерни смартфони, използването на приложения се увеличава всяка година, но някои приложения са по-популярни от други и няма спор за това. 

 

COVID-19 пандемията също оказа голямо влияние върху потреблението на приложения. Според статистиката, публикувана от Statista, само през 2021 г. са изтеглени общо 230 милиарда приложения в световен мащаб. Това е приблизително 63% ръст спрямо 2016 г.

 

Възможно е някое от най-популярните приложения да са пропуснали вниманието ви. Ако не, то поне можете да получите представа кои приложения са най-популярни.

 

В тази статия ще ви разкажем за най-изтеглените приложения и техните функции. Вижте дали сте пробвали всичките от тях и ако не сте го направили, то време е да ги изтеглите.

 

 Нека започнем! 

 

1.Tiktok 

Най-доброто за създаване и споделяне на кратки творчески видео клипове приложение Tiktok е едно от най-популярните приложения до момента. 

 

Той е в горната част на списъка с най-популярните приложения. Досега то е изтеглено над 2 милиарда пъти в световен мащаб. 

 

Популярността му се дължи до голяма степен на световната пандемия през 2020. 

 

Tiktok не е само начин на забавление, но и източник на доходи за мнозина. 

 

Заключение: 

Има толкова много неща, които можете да правите в Тикток. Можете дори да станете знаменитост в Тикток.

 

Не е чудно, че е в списъка с най-изтеглените приложения за всички времена. 

 

Цена: Безплатен

 

2. Instagram 

Това приложение е с цел споделяне на идеи и мисли в социалните медии чрез снимки и видеоклипове. 

 

Instagram е едно от най-популярните приложения и най-големите платформи за социални медии. Той има приблизително 1,4 милиарда потребители месечно. 

 

Той беше лансиран през 2010 г. и беше придобит от Facebook две години по-късно. 

 

Instagram е чудесен маркетингов инструмент и много големи марки качват публикации чрез опциите на Instagram Lives, IGTV и stories, за да ангажират публиката. С пускането на reels преди две години, сега Instagram е в пряка конкуренция с Tiktok. 

 

Заключение: Instagram несъмнено е една от най-обичаните платформи за социални медии благодарение на своите изключителни функции, като публикуване на кратки видеоклипове и снимки с филтри. А ако се справяте добре с тях, то също ще получите шанс и да печелите пари от профила си в Instagram. 

 

Цена: Безплатен 

 

3. Facebook 

Един от най-добрите начини за свързване с приятели, семейства и хора с подобни интереси, Facebook, е едно от най-изтеглените приложения с месечни активни потребители от 2,9 милиарда и 416 милиона изтегляния миналата година. 

 

Има много неща, които можете да направите с това приложение. 

 

То позволява на хората да се свързват с отдавна изгубени приятели и хора, с които не могат да се срещат редовно. 

 

Facebook също позволява на потребителите да се свързват с хора с подобни интереси. 

 

Той също така помога на бизнеси да се рекламират, да създадат клиентска база и да се разрастват.

 

Заключение: Facebook е невероятно приложение, в което можете да намерите хора, които не виждали отдавна или да се свържете с хора и фирми, които ви интересуват. Това е едно от най-добрите, както и най-изтеглените приложения в световен мащаб. 

Цена: Безплатен 

 

4. WhatsApp 

WhatsApp е услуга на Messenger, която ви позволява да разговаряте, правите гласови повиквания или видео разговори чрез интернет. Това означава, че можете да извършвате дори международни разговори, без да бъдете таксувани. 

 

Приложението беше лансирано през 2009 г. и беше продадено на Facebook през 2014 г. Към момента то се използва от над 1,5 милиарда потребители по целия свят. 

 

Заключение: WhatsApp е страхотно приложение за съобщения, което можете да използвате, за да сте свързани с много хора. То е едно от най-изтеглените приложения и също така наскоро въведе опция за разплащане чрез изпращане и получаване на плащания. 

 

Цена: Безплатен 

 

5. Telegram 

Telegram е още едно популярно приложение за изпращане на съобщения. Чрез него можете да разговаряте с някого и да изпращате прикачени файлове като снимки, видеоклипове, документи и т.н. Той също така поддържа споменавания на различни теми чрез хаштагове.

 

Телеграм е полезно и удобно приложение за фирми и различни организации, тъй като може да бъде използван, за да се създават големи групи и публични и частни канали. 

 

Той има месечна активна потребителска база от над 500 милиона. 

 

Заключение: Telegram предлага широка гама от уникални за приложението функции. Има много неща, които можете да направите с него, освен да разговаряте, като заключване на разговора и самоунищожаване на съобщенията след определено време.

 

Цена: Безплатен 

 

6. Zoom 

 

Като може би най-доброто приложение за видеоконференции, чат и телефонни срещи, Zoom приложението се използва масово в наше време. 

 

Пандемията принуди почти всички фирми да работят от вкъщи. По време на пандемията Zoom беше изключително полезно приложение за както за бизнесите, така и за хората, за да поддържат връзка със семейството и приятелите си. 

 

Въпреки че пандемията свърши, видеоконференциите все още се използват от много фирми. 

 

През юни 2021 г. Zoom е бил използван от повече от 300 милиона хора всеки ден и проложението е бил изтеглено повече от 38 милиона пъти само през юли 2021 г. 

 

Заключение: Zoom е изключително полезно приложение за провеждане на срещи, учебни занятия или просто забавни видео разговори със семейството. Можете да направите огромна група за тези срещи. 

 

Цена: 

Основно: Безплатно

Про версия: 149,90 долара / Година 

 

7. Snapchat 

Snapchat е особено популярно приложение за млади хора на възраст под 34 години. 

 

Той е бил изтеглен повече от 200 милиона пъти.

 

Snapchat може да се използва както за забавление, така и за бизнес. 

 

Неговата функция за незабавно създаване на съдържание ви позволява да създавате реклами въз основа на местоположението и да ги споделяте с тяхната целева демографска група лесно и бързо. 

 

Заключение: Snapchat е сигурно, и забавно приложение. Той предлага много филтри. Можете да накарате съобщенията да изчезнат след определено време, а и приложението ви казва, когато някой направи екранна снимка на изпратените от вас съобщения. 

 

Цена: Безплатен 

 

8. Facebook Messenger 

Можете да използвате Facebook Messenger опцията на Facebook, на неговия уебсайт или като приложение на телефона си. 

 

Можете също да използвате добавка за браузър за бърз достъп до Messenger. Тези добавки са безплатни разширения, които поставят Messenger отстрани на екрана ви, като същевременно ви позволяват да използвате други уебсайтове. 

 

Заключение: Не е необходимо да имате акаунт във Facebook, за да използвате Messenger. Това го прави идеална услуга за съобщения за тези, които искат да останат свързани с приятели и семейство, без да имст профил в социалните медии. 

 

Цена: Безплатен 

 

9. Capcut 

Capcut е приложение за редактиране на видеа за Android и iOS. Използва се главно за редактиране на видеоклипове за Tiktok. 

 

Приложението се предлага с широка гама от инструменти за редактиране като стикери, филтри, фонова музика, промяна на скоростта и др. Можете също да обърнете, разделяте и да правите много други неща с видеоклиповете. 

 

Заключение: Capcut е прекрасен инструмент за редактиране на видеоклипове за Instagram Reels и Tiktok. Можете да направите вашите видеоклипове уникални и креативни с това приложение. Можете да контролирате скоростта на вашето видео и да го направите много по-персонализирано с Capcut. 

 

Цена: Безплатен

 

10. Spotify 

Spotify е едно от най-изтеглените приложения с повече от 320 милиона потребители месечно и над 144 милиона абонати на премиум версията. 

 

С приложението можете да създадете свой собствен плейлист на любимите си песни или да слушате всяка песен от всеки изпълнител по света. Можете също да слушате подкасти. 

 

Можете да използвате Spotify безплатно, но с реклами или да се заплатите за премиум акаунт, който е без реклами и с още допълнителни функции. 

 

Заключение: Spotify е отлично приложение за слушане на музика и е едно от най-изтеглените приложения. Ако сте музикален любител, можете да се насладите на различна музика от различни изпълнители чрез него.

 

Цена: 

За индивидуален акаунт: $ 9,99 / месец, За дуо планове (за два акаунта): $ 12,99 / месец

За Семеен план (до 6 акаунта): $ 15,99 / месец

За Студентски план: $ 4,99 / месец 

11. YouTube 

YouTube е най-доброто място за гледане на видеоклипове. Можете да гледате песни, танци, рецепти, DIY, уроци и много други видеоклипове. Можете дори да гледате филми в YouTube. 

 

Ако искате да качите видеоклипове, можете да направите и това. Ако вашите видеоклипове получат значителен брой абонати, дори ще можете също да спечелите добре от канала си.


Заключение: YouTube е приложение, което можете да използвате, за да се забавлявате в движение. Можете да гледате в него милиони различни видове видеоклипове, както и да качвате свои ваши. 


Цена: Безплатен

Премиум версия: $ 11.99 / месец, 

1-месечна безплатна пробна версия. 

 

12. HBO Max 

Това е много добро приложение за гледане на филми и телевизионни предавания от Warner Brothers.

 

Ако сте фен на гледането на невероятни телевизионни предавания и филми, HBO Max е приложението, което ще ви хареса. Той има над 10 000 часа съдържание с най-популярните предавания и изключително съдържание. 

 

Можете да получите достъп до него чрез браузър или да изтеглите приложението. Можете също да гледате филми и офлайн, като ги изтеглите преди това.  

 

Заключение: С HBO Max никога няма да се отегчите. Можете да използвате интернет, за да гледате неограничено съдържание от сериали, филми, документални филми или можете да ги изтеглите, за да ги гледате, докато пътувате. 

 

Цена: $ 14,99 / месец 

 

13. Paypal

Paypal e много добро приложение за плащане на стоки, услуги, сметки, прехвърляне и получаване на пари. Можете да го използвате, за да плащате за много различни стоки и услуги. Освен това, Paypal е добър вариант за плащане на сметки за комунални услуги и прехвърляне и получаване на пари от познати или клиенти. Можете също така да го използвате, за да извършвате преводи от банка до банка, да закупите криптовалута и да търгувате с акции.

 

Заключение: Ако искате да правите безпроблемни плащания, парични преводи и да имате много опции за търговия, PayPal e чудесен вариант за вас. 

 

Цена: Безплатно изтегляне

1,5% такса за незабавен трансфер

 

14. Subway Surfers 

Subway Surfers е приложение на мобилна игрa, разработена от Kiloo.


Играта е с цел да се изпревари влаков кондуктор. Докато правите това, ще трябва да избягвате влакове и да пресичате бариери и други препятствия. Можете да събирате монети по пътя, за да получите различни предимства.


Донякъде е Subway Surfers подобна игра на играта Temple Run, но е по-интересна и интерактивна. 

 

Заключение: Subway Surfers е една от най-изтегляните игри. Ако обичате да играете често, в движение, с приятели или сами, то ще харесате тази игра. Има различни мисии с различни задачи и други различни функции, от които можете да се възползвате. 

 

Цена: Безплатно изтегляне

Цана на оферти в приложението: $ 0,99 - $ 99,99 

 

15. ROBLOX 

Roblox е уникално популярно приложение, което предлага на потребителите възможността да играят на милиони 3D игри онлайн. 

 

Той има месечни потребители, които възлизат на над 64 милиона, както и общо над 178 милиона потребителски акаунта.

 

В приложението можете да играете на различни игри, да печелите значки и да създавате онлайн вселени. Можете също така разговаряте с други геймъри.

 

Заключение: Roblox е едно от най-изтеглените приложения, което може да ви забавлява през целия ден с игрите и функциите, които предлага. Също така,  с това приложение можете да персонализирате вашия аватар и намерите нови приятели. 

 

Цена: Безплатно изтегляне

Цена на оферти в приложението: $ 0,49 - 199,99 

 

Това бяха най-изтеглените и популярни приложения които хората обичат поради интересните им функции и поради тяхната полезност. 

Ако в този списък има приложение, което не сте опитвали още, то можете да го изтеглите и да видите дали ви харесва

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!