menu
Смъртта на Ивана Тръмп
Смъртта на Ивана Тръмп
Според съдебномедицинската служба на Ню Йорк причината за смъртта на Ивана Тръмп е „злополука, предизвикана от наранявания на нейния торс при тъп удар“

Медицинската експертиза сочи, че смъртта на Ивана – съпругата на бившия американски президент Доналд Тръпм е следствие от злополука, при която са причинени наранявания на торса, споделиха Асошиейтед прес и Ройтерс, като се позоваха на властите, предават от БТА.

Според съдемнодециниската служба на Ню Йорк поводът за смъртта на жената е „злополука, предизвикана от наранявания на нейния торс при тъп удар”.

От службата споделиха, че вече няма да правят коментари по разследването. Говорителят на полицията сподели, че в четвъртък Ивана е била намерена мъртва по стълбите в апартамента й. Запознатите със случая казват, че полицията разследвала дали тя сама е паднала по стълбите.

Жената е майка на трите най-големи деца на президента Тръмп – Доналд младши, Иванка и Ерик. Ивана е била на 73 години в момента на смъртта си. Двамата имали брак от 1977 до 1992г.  Бившият президент обяви, че в четвъртък тя е починала в своя дом в Ню Йорк.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!