menu
Как Кирил Петков вижда ситуацията в България
Как Кирил Петков вижда ситуацията в България
Дали се очакват следващи избори или не според Кирил Петков и как ще протечат те?

Днес във Фейсбук Кирил Петков оповести какви са очакванията му за това, което предстои да се случи в страната ни. Той смята, че следващите избори ще бъдат референдум, на който ще гласуваме за това какво искаме за България:законност и просперитета или задкулисие и мафия. Самият той твърдо застава зад първия вариант и допълни, че няма да спира да се бори за това.

Самият той сподели, че тази сутрин е подал оставката си като премиер на България и допълни, че за него е било чест, че през 6-те месеца от своето управление е успял поне да положи основите на дългия поход за измъкването на страната ни от задкулисието.

Бившият вече премиер изрази своята увереност, че няма друг път освен напред. Напред към бъдеще, в което България да се превърне в държава, където законът е над всичко. Според него пътят напред предполага: инвестиране на публичните средства в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; създаване на нови високоплатени работни места; равен старт за всеки предприемач, решил да започне честен бизнес в пределите на родината си; достойни пенсии за пенсионерите.

На започналите днес от президента Радев консултации за съставяне на ново правителство, присъстваха само ГЕРБ и ДПС. „Продължаваме промяната“ и БСП оправдаха своето отсъствие с второто четене на държавния бюджет.

 

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!