menu
Шарън Стоун сподели, че е преживяла 9 спонтанни аборта
Шарън Стоун сподели, че е преживяла 9 спонтанни аборта
"Това не е нещо малко, физически или емоционално, но ние сме карани да чувстваме, че е нещо, което трябва да понесем сами, тайно и с някакво чувство за провал", споделя Стоун

Актрисата Шарът Стоун сподели, че е претърпяла девет спонтанни аборта. В началото на тази седмица 64-годишната жена направи коментар на  публикация в Instagram профила на списанието PEOPLE, по отношение на интервю с Пета Маргатройд, която скоро разказала, че е претърпяла внезапна загуба на бебето си, докогато мъжът й Макс Чмерковски бил в Украйна.

 „Ние като жени, нямаме трибуна, за да коментираме дълбочината на тази загуба. Загубих девет деца поради внезапни аборти” – споделя Стоун, която има трима сина, които е осиновила – Куин Кели, Леърд Воне и Роан Джоузеф.

 „Това не е нещо малко, физически или емоционално, но ние сме карани да чувстваме, че е нещо което трябва да понесем сами, тайно и някакво чувство за провал” – казва Стоун и добява: „Вместо да получим така необходимото състрадание, съпричастност и изцеление, от които така се нуждаем. Женското здраве и благополучие, оставени на грижата на мъжката идеолоия, в най-добрия случай са останали равнодушни, като всъщност са невежи и жестоко потискащи в усилията си” – още добява Стоун. 

 

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!