menu
Невероятната колекция на Фенди в Париж
Невероятната колекция на Фенди в Париж
Представление на новата колекция на Фенди.

Блестящо бялата сцена на представлението на модната къща „Фенди” сложи модата, а не украсата в центъра на вниманието в края на Седмицата на висшата мода в Париж, сподели Асошиейтед прес.

Това разреши на гостите, сред които бе и знаменитостта  от франчайза за Джеймс Бонд Лаша Линши корейската актриса Сон Хай-кьо, да възприемат напълно всяко мънисто, пайета и наслояване на материя в това впечатляващо дефиле.

Дизайнерът на модното помещение  - Ким Джоунс е искал да „излезе от Рим” с произведения, шестващи между разнообразни епохи, градове, спомени и култури, започвайки от Япония.

Джоунс се завръща назад във времето и в работилницата с шоу, която възвръща старите шивашки техники с апломб. Платът за кимоното от 18-ти век от Киото с красив десен е разделен на ленти и парчета, за да  оформи абстрактна вечерна рокля в сиво и бежаво, с бяла спортна яка. Както и много други мостри в колекцията, и този създава футуристично усещане.

Посипването на японски листа от клен върху вечерните рокли от тюл са специфичност, показващи правилото в тази колекция с много вкус, която употребява хумор и дизайнерски прищевки, за да задържа високи енергийни нива. Искрящите, дълги до земята рокли са на върха на креативността, естетиката и забавлението. 

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!