menu
Мъжки портфейли - за какво да внимаваме при покупка
Мъжки портфейли - за какво да внимаваме при покупка
Всички мъжки портфейли имат една цел - да държат организирани картите, парите и документите без да са прекалено обемни и да затрудняват носенето в джоба на панталона или на сакото.

 

Всички мъжки портфейли имат една цел - да държат организирани картите, парите и документите без да са прекалено обемни и да затрудняват носенето в джоба на панталона или на сакото.

Но бърз поглед по страниците на Leatherland.bg- едно от местата за поръчка на качествени мъжки портфейли, ни показва, че изборът е голям и е важно да знаем за какво да внимаваме, когато поръчваме такива аксесоари за себе си или за подарък.

И така, нека видим какво съветват от Leather Land по темата:

Хубавите мъжки портфейли са от кожа

Ако търсите издръжлив, стилен, качествен мъжки портфейл, най-правилният избор е той да е от естествена кожа. Тя ще устои на честата употреба, ще запази хубавия си вид и ще ви служи вярно дълго време.

Удобните мъжки портфейли не са прекалено големи, но събират всичко

За разлика от дамите, чиито портфейли понякога са с размера на малка дамска чанта, за мъжете е важно този аксесоар да е компактен. Причината се крие в това, че повечето мъже предпочитат да носят портмонетата си в джоба на дънките или на сакото и затова големи модели не са подходящи.

В същото време дизайнът на портфейла трябва да е такъв, че да има достатъчно джобове за всички карти, които в наши дни носим със себе си - дебитни и кредитни, за зареждане на гориво, за достъп до фитнеса, може би няколко визитки и т.н.

Ако предпочитате да разплащате с пари в брой, се насочете към модел мъжки портфейли с джоб за монети за повече удобство.

Стилните мъжки портфейли отговарят на външния вид

Макар да стоят прибрани в джоба, мъжките портфейли са важен аксесоар към облеклото и правят впечатление винаги, когато се появят в ръката ви.

Затова изберете добре модела портфейл - нека отговаря на външния ви вид и стила на обличане. Ако по-често сте в бизнес среда, имате нужда от луксозен портфейл от доказан марка.

Ако вашият стил е по-скоро небрежно елегантен, заложете на свеж модел с нетрадиционен дизайн.

Сигурните мъжки портфейли са с RFID защита

Нека поговорим и за един много важен елемент от съвременните мъжки портфейли. Става дума за т.нар RFID защита. Това е вградена в дизайна на портфейла защита срещу неоторизирани четящи устройства.

Теоретично, ако някой застане в близост до вас с RFID четец, той би могъл да прочете и копира данните от всички карти, които държите в портфейла си, включително лични данни и банкови детайли.

Когато ползвате портфейл със защита срещу незаконно копиране на данни, се подсигурявате срещу редица дигитални престъпления, които биха ви донесли множество неприятности.

С това успяхме да обобщим най-важните характеристики на хубавите мъжки портфейли според Leatherland.bg: да са от естествена кожа, да събират всички карти и документи, да не са прекалено големи и да са с RFID защита.

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!