menu
Ето кога ще се появи втората част на филма „Жокера”
Ето кога ще се появи втората част на филма „Жокера”
Интересна втора част се задава.

Втората част на филма, която ще е с участието на американския актьор Хоакин Финикс ще се появи по кината след повече от 2 години – по-точно началото на месец октомври през 2024 г., съобщи говорителят на компанията „Warner Bros”.

Певицата Лейди Гага може да участва в продукцията, споделят от „Hollywood Reporter”, освен това от изданието споделят още , че носителката на редица отличия, от известно време насам ще се изяви на музикалната сцена и на големия екран редом до звездата от първата част. Обаче не е ясно в какъв образ ще бъде тя.

Режисьорът ще си бъде Тод Филип, а според сайта „Deadline” снимките ще започнат още през този декември. Преди около два месеца режисьорът показа в инстаграм корицата на сценария за продължението на филма, което беше голяма сензация сред феновете. По тази причина той потвърждава, че вече активно се създава нова история за култовия комиксов герой – Артър Флек.

Сценарият отново е създаден от Скот Силвър и самият Филипс и е озаглавен „Жокера: Лудост за двама” – насочен е към психологическо разстройство, което засяга двама или повече души.

Първият филм е бил едни от най-печелившите за всички времена, с рейтинг R, споделят от БТА. Проектът е с приходи от 1,07 милиарда щатски долара в световен мащаб и 11 номинации за „Оскар”. Две от номинациите носят  статуетки. Те са за най-добър актьор в главна роля и за най-добра музика.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!