menu
Брад Пит и неговия живот след развода
Брад Пит и неговия живот след развода
Дали животът на Брад Пит се е променил след развода му?

Холивудската знаменитост и един от най-големите изкусители – актьорът Брад Пите взел решението да живее в пълно въздържание след развода с аткрисата Анджелина Джоли. Актьорът е взел решение да промени изцяло живота си, след като се раздели с бившата си жена, през 2016година, а след това започнала сериозна война между двамата.

Преминал е през абсолютна самота и сочи, че всеки един момент от живота му е изпълнен с голяма емоционална болка, а скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването. Той споделя пред чуждестранните медии, че е загубил чувството за самотата, когато е спрял алкохола през 2016 година – „ Чувствах се самотен в живота, когато растях, но и по-късно. Едва наскоро почуствах прегръдката на семейството и приятелите си” – казва Брад Пит пред медиите.

18 месеца редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където почувствал принадлежност и близост с другите хора. В този момент той решил да откаже и цигарите, въпреки че дълги години е пушел. Заменил ги с никотинова дъвка – „ Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно” – сподели той. Заради самотата и несигурността, която е изпитвал докато е бил женен за акрисата, той дори е пушел и марихуана.

 „По-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах” – обяснява той. Брад е бил женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 година, когато любовта пламва между него и Анджелина Джоли по време на снимките на „Мистър и мисис Смит”.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!