menu
Орязаха ЦСКА за първия мач в Европа
Орязаха ЦСКА за първия мач в Европа
Дават само 60 билета за нашите армейци.

Конкурентът на ЦСКА в евротурнирите „Македония Гьорче Петров” ще пуснат само 60 билета за феновете на „червените”.

Ето какво съобщават и от ЦСКА: "Съперникът на армейците в евротурнирите „Македония Гьорче Петров“ ще отпусне само 60 билета за привържениците на ЦСКА, стана ясно от официален имейл на клуба от Скопие. След многократни срещи около организацията на двубоя и предвид усложнената политическа обстановка, местните власти и институции са взели това решение, а предоставената бройка представлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5% от капацитета на стадион „Петър Милошевски“.

След дълги разговори след тегленето на жребия от съперническия клуб са били готови да пуснат много повече места за феновете на ЦСКА. От там не се съгласиха с намерението на армейските ръководители срещата да бъде на националния стадион в Скопие, за да могат всички, които желаят да я посетят. В краен случай вече след заседание, домакините, местната федерация и полицаите са взели решение бройките на феновете на съперника да бъдат редуцирани до 60. В същото време беше и променен началният час на мача в Скопие – ще започне от 17:30 на 21-ви юли.

Цената на билета ще бъде 300 македонски денара, които се равняват на наши 10 лева – ще бъдат пуснати онлайн във вторник в 12 часа българско време.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!