menu
Девет загуби в Лигата на нациите
Девет загуби в Лигата на нациите
Предпоследното 15-то място заемат нашите момчета!

Отборът по волейбол в страната претърпя петата си поредна и общо девета загуба от десет мача в Лигата на нациите. Отборът, ръководен от Николай Желязков отстъпи с 1:3 срещу Словения.

В първите геймове нашите се държаха доста близо до съперника, но след това започнаха да отстъпват. Националите са на едно от последните – 15-то място с една-единствена победа. В петък ще играят с Нидерландия от 3,00 часа следобед, в много важен мач, като ще опитат да запазят мястото си в надпреварата.

Мартин Атанасов и Александър Николов – посрещачите, бяха едни от най-резултатните в играта, отбелязаха 15 и 13 точки, а за съперника Тончек Щерн отбеляза 18. Съперниците имаха доста повече успешни надапения и допуснаха по-малко грешки.

Първият гейм е беше равностоен – България дори имаше преднина, но след 20-тата точка съперниците направиха силна серия и спечелиха мача. Втората част ролите са сменени и по-доброто представяне в края  помогна на нашенци да изравнят резултата. Словенците пък от своя страна направиха силни следващи два гейма и спечелиха, с което взеха петата си победа и са на осмо място в Лигата на нациите.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!