menu
Ротативките – забавление с печалба
Ротативките – забавление с печалба
Интересен начин за прекарване на времето.

Ротативките – забавление с печалба

С развитието на онлайн хазартната индустрия и добавянето на все повече нови казино игри ротативки остават на заден план. Но те са сред най-старите игри на шанса в света и все още предлагат забавление, на което не можем да устоим.

Едноръкият бандит

Първите ротативки или слот машини са изобретени в края на 19 век в САЩ. Машината била изцяло механична и много проста. Състояла се от 5 барабана, които се завъртали с дърпане на ръчка. Пружина в механизма постепенно забавяла въртенето. На барабаните имало карти, които имитирали покер и играчът печелел, в зависимост от силата на ръката. По същото време изобретили и ротативка с 3 барабана познатите и днес символи, включващи камбана и подкова. Нарекли тези машини „едноръкия бандит“ заради ръчката и те бързо станали популярни в баровете. Първоначалните модели не можели да изплащат печалби, така че според резултата, играчите си взимали наградите от бара.

Лас Вегас

Ротативките били изцяло механични до средата на 20 век, след което популяризацията им, особено в Лас Вегас, довела до развитие и нови разработки с екрани. Машините вече можели да изплащат печалбите, а се появили и бонус екрани за допълнителни игри. Постепенно електрониката изместила старите модели.

Вече и онлайн

В края на 20 и началото на 21 век, с развитието на онлайн казината, ротативките не само не губят своята популярност, ами се развиват в съвременните онлайн слот игри – десетки варианти, с всевъзможни комбинации и символи, които макар да са само на екрана, не отнемат от удоволствието на играта, а напротив – добавят звуци и визуализации, които могат да ви пренесат в емблематични казина от миналото и правят играта динамична и интересна.

А печалбите

Ротативките са може би най-успешния начин за печалба от игри на шанса. Възвращаемостта от тях е над 90 процента. За сравнително малка сума, ако имате късмет, може да спечелите милиони. Или поне това се случва на човек, останал анонимен, който през 2013 г. в хазартната столица на САЩ Лас Вегас пуска 20 долара на ротативка и си тръгва с 14 милиона. Е, дори и да не ви се случи нищо такова, ротативките, независимо онлайн или физически, си остават чудесен начин да почувствате как ви се качва адреналина и да се насладите на времето си без да влагате много средства или усилия.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!