menu
DJI Mini SE - качествен дрон на достъпна цена
DJI Mini SE - качествен дрон на достъпна цена
Да имаш компактен, качествен дрон без да изпразниш банковата си сметка, вече не е сън, а въпрос на избор.

В днешно време има доста дронове, летящи в небето. Пазарът на потребителски дронове расте с невероятно бързи темпове. През 2017 г. се предвижда той да достигне почти 1 милиард долара продажби и дори да надхвърли това число през следващите няколко години.

Когато законодателите по света започнаха да определят ограничение от 250 грама тегло, над което всеки дрон трябва да бъде регистриран, компаниите за дронове започнаха да се състезават в направата на ултра-леки модели дронове, за които 250 грама или по-малко стана новият стандарт за обикновените потребители.

Говорейки за ултра леки дронове, една от машините, които излизат на върха, е DJI Mini SE, който е и един от най-евтините дронове.

Не че  Mini SE няма своите недостатъци, но цената от $300 за основния дрон, с камера с добро качество и контролер, го прави доста конкурентен.

DJI Mini е дрон, предназначен изключително за развлекателна употреба и е перфектна опция да не се разорите, купувайки дрон, а същевременно да имате машина, която ви позволява да правите онези зашеметяващи видеоклипове или снимки от последното ви пътуване.

Също така е важно да се отбележи, че Mini SE е лек като перо и компактен, така че можете лесно да го носите със себе си при пътувания. DJI Mini SE е с размери 138x81x58mm в сгънато състояние и 159x203x56 в разгънато.

Подробно със спецификите на това малко съкровище, може да се запознаете тук.

 

 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!