menu
Betano – официален спонсор на Световното по футбол
Betano –  официален спонсор на Световното по футбол
Световното по футбол започва.

Betano – официален спонсор на Световното по футбол

Ако сте почитатели на спортните залози, знаете, че Betano е един от водещите брандове, който отскоро може да откриете и на българския пазар.

При тях можете да следите на живо различни мачове от света, да участвате в турнири и томболи и да печелите бонуси. През уикендите ви очакват още многo изненади.

Регистрацията е бърза и лесна и предоставя невероятно сигурно изживяване на клиентите.

За всички фенове на футбола, които с нетърпение чакат най-голямото спортно събитие в света има една любопитна новина – Betano са първият онлайн бетинг оператор, който става официален партньор на FIFA и спонсор на Световното по футбол в Катар.

Обичайно събитието се провежда през лятото, но сега ще се наслаждаваме на игрите в по-хладните и къси дни на есента. Това няма да помрачи изживяването – Betano са ви подготвили отделен сайт, на който може да следите коефициенти, мачове и отбори, а с мобилното приложение ще се възползвате от топ офертите, където и да сте.

Очакват ви и много нови специални предложения, свързани със световното, които ще превърнат следващите четири седмици в уникално приключение.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!