menu
Променете визията си: Ролята и безценното приложение на сутиена с подплънки
Променете визията си: Ролята и безценното приложение на сутиена с подплънки
Променете визията си: Ролята и безценното приложение на сутиена с подплънки

Дизайнерите няма да спрат да ни изненадват. Новостите ни следват на всяка крачка дори по отношение на бельото. Кое е първото, за което се сещате, когато си помислите за него? Удобството, разбира се! След това идват сексапила и личните предпочитания относно моделите.

Една сравнително голяма част от женското съсловие живее с идеята за по-голям бюст. Методите за това са разнообразни според вашите възможности. Най-лесният и евтин вариант се оказва незаменимият сутиен с подплънки. Други дами обаче копнеят да смалят своите форми. Да, звучи малко изненадващо на фона на световната истерия около гръдните импланти, но е факт.

Прекомерно големите и пищни гърди могат да бъдат фактор с негативни последици. С такива трудно ще визуализирате една жена като слаба. Много представителки на нежния пол се подлагат на операции за смаляване на гърдите.

Допълнителният обем представлява трудност и при избора на дрехи. За съжаление тук сутиените не могат да внесат кой знае каква промяна. Докато обратният вариант има шанс. Да живеят скромните форми!

Точно на място

Добре оформените подплънки на сутиените могат да ви накарат да изглеждате два размера над реалните. Отново благодарение на тях може да си позволите да носите изрязани и с дълбоко деколте топове.

Каквото и да си говорим, те не са особено подходящи да дами с малък бюст. Дори последните да не се впечатляват особено от мнението на околните, ефектът на подобна дреха неминуемо ще се изгуби, ако няма какво да я подхрани.

Зимните пуловери и по-дебели одежди могат да окажат благоприятно въздействие върху самочувствието на онези от вас, които не се усещат особено надарени. Лятото предполага друга визия. Тогава охотно се разголваме, и напълно естествено да ни се иска да има какво да покажем. В случай че това не е така, можем лесно да си го набавим.

Горещи прищевки

Често през топлите месеци на годината предпочитаме да обличаме топове и бюстиета без презрамки. Това е идеална възможност да се сдобием със сутиен бриджитка, подплатен стабилно  подплънка. Ефектът няма да закъснее, самочувствието също.

Спортните натури трябва да спазват още повече правилото за допълнителна подкрепа. Знаем, че за целта са създадени специални сутиени за повишена физическа активност, но ако решите набързо и между другото да вдигнете телесната температура, подплънките ще ви окажат нужната подкрепа. Факт е, че дори в спортно облекло искаме да изглеждаме неустоимо.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!