menu
Какви оферти за Мексико ще намерите в Руал Травел
Какви оферти за Мексико ще намерите в Руал Травел
....

Понякога е изтощително да трябва да ангажирате цялата си почивка сами, но пък затова може да се доверите на множеството сайтове в онлайн пространството, които да се погрижат за организацията вместо вас, съветват от Руал Травел.

Защо да изберете Мексико за своето пътуване?

Това е дестинация, която трябва да бъде посетена поне веднъж в живота. Тази прекрасна страна завладява своите посетители в множество аспекти. Топлото време, приказните плажове и богатата история са нещата, които привличат повечето туристи. Пристигайки на място обаче, посетителите биват приятно изненадани от неповторимата местна кухня, цветните и разновидни традиции и местни обичаи, като музиката и танците и със сигурност гостоприемността на мексиканците.

оферти за мексико

Пътувания до Мексико, които Руал Травел предлагат

Мексико е дестинация, която присъства в списъците на всички приключенци. Мисията на туристическите агенции е да предостави на клиентите си по-изгодни от обичайните оферти, като по този начин да ги доближат до мечтаните места. Ето някои изгодни оферти до Мексико, на които можете да се насладите:

  • обиколен тур с водач по маршрут Мексико сити – Канкун – това е екскурзия за истински авантюристи, включваща в себе си посещения на едни от най-забележителните места в страната. На отиване се лети до Мексико Сити. В самия град ще се насладите на различни обиколки и посещения на национални архитектурни и природни паметници. В следващите дни има турове до Теотиуакан, Виляермоса, Кампече, Мерида, Канкун, Чичен Ица, археологическата зона Тулум и парка Ксарет. По време на тези 12 дни ще се нагледате на неземни природни феномени, уникални за страната исторически забележителности и със сигурност ще създадете топли и слънчеви спомени за цял живот. Още един плюс на организираните екскурзии, е че е групово мероприятие, по време на което, освен че ще научите много за тамошната култура, можете да се запознаете и с прекрасни хора и да намерите нови приятели;
  • почивка на Ривиера мая – ето и нещо за тези от вас, които по-скоро търсят място за отдих, но все пак носят авантюристичния дух. Избирайки такава оферта ще се насладите на десет дневно релакс приключение по неземните плажове. Първата нощувка е в Мадрид, а на следващия ден се лети директно до Канкун. Слънце, тюркоазена вода, фини пясъци и морски бриз ще бъдат вашата компания за остатъка от времето ви там! Към предимствата на индивидуалните екскурзии спада възможността вие, като клиенти, сами да изберете датите на почивката, така че да са в пълно съответствие с личните ви ангажименти. А ако решите да разнообразите плажа - винаги можете да се запишете за еднодневна екскурзия до най-големия град на древните Маи - Чичен Ица.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!