menu
До каква сума се отпускат бързите кредити?
До каква сума се отпускат бързите кредити?
Да се изпадне в моментна финансова криза и да се потърси заем не е срамно.

На всеки може да се случи, да изпитва затруднение да плати месечните си сметки или да възникне непредвиден разход, който да наруши изградения семеен бюджет. Точно затова днес небанковите финансови компании предлагат бързи кредити.

Сумите, за които може да се кандидатства, са различни, като лимитът е до 10 000 лв. Изискванията са в зависимост от избраната сума и могат да варират, затова е добре да съберем необходимата информация, преди да заявим услугата. Удобството при тези заеми е свързано с това, че кандидатстването става лесно онлайн, а одобрението само за няколко минути.

Какви видове бързи кредити има?

Тези заеми се характеризират с това, че трябва да бъдат върнати в по-кратък срок. Гъвкавостта им е причината да набират толкова голяма популярност и хората да се насочват към тях. Небанковите финансови институции отпускат такива заеми, а сумата може да бъде при нас още в същия ден. Срокът на погасяване също е кратък, което ги прави удобни за разрешаване на възникнал финансов проблем. Популярните бързи кредити до 10 000 лв се делят на няколко различни вида, виж какво напомнят от Cashcredit:

  • от 100 до 2000 лв. – тук не се изисква представяне на официален доход или трудов стаж. Подходящи са за спешни случаи като ремонт на автомобил, плащане на месечни сметки и други. Процедурата по кандидатстване е много улеснена. Имаме шанс за одобрение дори при лоша кредитна история;
  • от 200 до 4 000 лв. – за подобна сума лесно може да кандидатстваме онлайн. При редовно превеждане на дължимите суми, имаме шанс по-лесно да бъдем одобрени за следващ по-висок бърз кредит;
  • потребителски от 1000 до 10 000 лв. – сумата на този кредит е доста по-висока, затова и изискванията са по-големи. Трябва да имаме трудов стаж над 6 месеца и нетен доход над 1500 лв. Не се изисква гарант или обезпечение и кандидатстването отново става лесно онлайн.

Частните компании имат много добри условия, свързани с предоставяне на бързи кредити. Размерът на сумата, която можем да вземем е различен, спрямо нуждата ни към момента. 

Как да кандидатстваме за бърз кредит?

Цялата процедура се случва по интернет, без да напускаме дома си. Условията са ясно представени в сайта на фирмата. Всеки може лесно да се справи с попълването на формулярите онлайн. Важно е само да се следват стъпките:

  • регистрация – попълваме личните си данни и валиден имейл, с което вече имаме регистрация във платформата;
  • определяме от колко пари имаме нужда – можем да разгледаме различните продукти на компанията и да изберем конкретна сума на заема. За целта се ползва кредитният калкулатор. Така ще видим пълния размер на вноската, в която са включени и лихвите;
  • попълваме формуляра – тук е нужно да представим и копие на личната си карта, която трябва да е валидна. Консултантите на компанията ще проверят информацията за нас. Тя е необходима за отпускане на заема;
  • избираме как да получим средствата – можем да усвоим заема по банков път, на каса в офис на фирмата или чрез easypay.

Изтеглянето на бърз заем онлайн е бързо, защото модерните компании са направили процедурата изключително лесна и удобна.

Кога бързият кредит е добра идея?

Този вид заеми са създадени да ни помагат в случаите, когато спешно се нуждаем от пари или сме планирали нещо извън бюджета си. Ситуациите могат да бъдат най-разнообразни от това да купим нов електроуред, за да заменим повредения, да решим здравен проблем, за ремонт на автомобила, ремонт на жилището, семейно тържество или почивка. 

Важно е да определим колко спешен е въпросът и колко средства ще ни трябват. Бързите заеми, за които говорим днес, са до 10 000 лв. Спокойно в рамките на този бюджет можем да направим различни покупки и да се чувстваме напълно спокойни, че ще върнем средствата навреме.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!