menu
Интересни професии, за които освен това плащат отлично
Интересни професии, за които освен това плащат отлично
Не сте и чували за повечето, нали? Професионално редене на опашки Позицията на човек, който стои на опашка, вместо тези, които не искат да отделят време и усилия за това, вече е нещо от миналото, но все още съществува в някои западни страни, като Обединеното кралство. Там можете да спечелите около $

Интересни професии, за които освен това плащат отлично

Не сте и чували за повечето, нали?

Професионално редене на опашки

Позицията на човек, който стои на опашка, вместо тези, които не искат да отделят време и усилия за това, вече е нещо от миналото, но все още съществува в някои западни страни, като Обединеното кралство. Там можете да спечелите около $24 на час от това.

Важното е търпението и физическата подготовка
Какъв вид образование е необходимо: няма значение.

Професионален прегръщач

Когато някой е тъжен и самотен, на помощ идват професионални прегръщачи, готови да прегърнат и подкрепят всеки, който има нужда от това. В нашата епоха на социална изолация тези специалисти са особено търсени, клиентите са готови да им плащат до $60 на ден!

Важното е: искрена готовност за подкрепа на другия и готовност за близък телесен контакт
Какъв вид образование е необходимо: Психологическото образование е перфектно.

Професионални оплаквачи

Професионалните опечалени изобщо не са потънали в забрава, те все още се наемат да скърбят и плачат за починалия на погребението. Можете да спечелите от това средно 35 долара на час.

Между другото, днес за тази работа се наемат не само жени, но и мъже.
Важното е психологическата готовност за работа в скръбна среда и създаване на тази среда
Какъв вид образование е необходимо: Няма значение, но актьорското образование може да е полезно.

Обръщач на пингвини

Една от най-редките професии на Земята, която притежават само няколко души. Специалистите работят на места, където живеят пингвини (по-специално на полярни станции в Антарктика), които също имат писти за самолети.
Същността на работата е проста – след излитане и кацане на самолети те поставят пингвини на краката, които са били съборени от звукова вълна, и също така наблюдават тяхното здраве.
Какво има значение: Желание за работа в тежки условия и любов към животните.
Какъв вид образование е необходимо: с приоритет – ветеринарно образование.

Професионален извиняващ се (Япония)

В Страната на изгряващото слънце има специална служба за извинения. Хората, работещи такава, са готови да се извинят на всеки от ваше име. Плащат им и това не е шега!

Роднина под наем

Миналата година в Китай се появи официална услуга за осигуряване на наети приятели и роднини. По принцип те се обръщат там преди сватба, рожден ден или друг празник, където „трябва да има“ много, много хора – за да поддържат статус. Но неофициално такива услуги се предоставят по целия свят и то отдавна.

Хората живеят в мегаполиси и често, когато дойде време да организират семеен празник, няма кого да поканят. Тогава те се обръщат към специални агенции, където обикновени хора са готови да играят ролята на техни роднини.

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

енергетиказдравепрофесииработа

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!