menu
Как да си направим регистрация в сайт за онлайн залози
Как да си направим регистрация в сайт за онлайн залози
Това което отказва една не малка част от населението е въвеждането на лични данни като имейл адреси, пароли, имена, чрез които правим регистрация за да ползваме услугите на съответния сайт или платформа. Живеем в модерни времена, в които подобен тип притеснения нямат почва за размисли. Защитата на личните ни данни е на много високо ниво, особено ако става въпрос за онлайн платформи за залагания с лиценз от Националната агенция по приходите.

Betano казино е на световния пазар от 2016г., а лиценз от НАП получава в края на 2021г. Процедурата по създаване на регистрация е максимално опростена и напълно сигурна. Когато въведете личните си данни за обработка и потвърждаване на профила си, те са видими само за администраторите на сайта.

Как да си направим регистрация

Трябва да следвате посочената по-долу последователност.

  •  Първо трябва да отидете на заглавната страница на Betano -  www.betano.bg и да кликнете на бутона “Регистрация“. Ще излезе меню от което трябва да изберете начина на регистрация – чрез имейл адрес, профил във фейсбук или гугъл профил.

·       Избор на потребителско име и парола – можем да използваме личното си име или псевдоним. Трябва да се спазят следните неща – да бъде поне 8 знака и да има поне една главна буква и цифра.

·       Предоставяне на лични данни – процеса е стандартен, като всеки сайт за залагания го изисква. Може да бъдете напълно спокойни, процеса е напълно защитен. Нужната информация е следната: име и фамилия, дата на раждане и пол, телефон за връзка, гражданство, постоянен адрес и ЕГН.

·    Завършване на регистрацията в Betano – една от последните стъпки, която трябва да направиш тук е въвеждането на промо код в съответното поле. Можеш да се сдобиеш с такъв ако си използвал промо линк или някой ти е предоставил личен бонус код Betano. Най-отдолу на регистрационната форма трябва да потвърдиш, че си пълнолетен и искаш да ти бъде изпращана информация за предстоящи оферти и бонуси. За да се изпълни и това условие трябва да се отбележи с тикче.

  • Активация на профила – Betano  ще изпрати два кода за потвърждение – един на посочения имейл адрес и един чрез смс. След като активираш профила си няма никакви пречки да направиш и първия си депозит. Не е нужно това да стане веднага, а когато вие искате. Не трябва да се забравя, че ако депозирате веднага ще получите повече допълнителни бонуси.

     

Верификация на профила

Става директно от профила ти – кликни на „Betano верификация“ от падащото меню. Следващата стъпка е добавянето на цветни снимки на личната ти карта от двете страни. Администратора проверява истинността на подадената информация, като след това ще имаш пълен достъп до платформата.

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

Напишете първия коментар за това!