menu
Кредитна компания stikcredit.bg
Кредитна компания stikcredit.bg
Бързи кредити от надеждна финансова институция - stikcredit.bg

Независимо дали сте изправени пред финансови трудности или просто имате нужда от малко допълнителни средства, решението е на едно кликване разстояние - кредитна компания Stikcredit.bg.

Stikcredit.bg е небанкова финансова институция, която оперира на българския пазар от 2013-та година.

Фирмата се занимава с предлагането на бързи кредити чрез своята онлайн платформа - stikcredit.bg. Нашата мисия е да предоставяме надеждна и ефективна финансова услуга, която е напълно уеб базирана - без нуждата от посещение на офис.

С десетилетна история на българския пазар, нашата компания се е утвърдила като един от лидерите на пазара за бързи кредити. Изключително важно за нас е клиентите да остават доволни от предлаганите финансови решения. 

Следваме следните основни принципи:

- Ясни и прозрачни условия.

- Бърз и удобен процес на кандидатстване за заем.

- Коректно и човечно отношение.

Нашата стратегия е винаги да предлагаме условия, които са благоприятни за нашите клиенти, и да проявяваме съпричастност, когато е необходимо. Временните финансови трудности не са нещо необичайно, затова сме готови да предоговорим условията на заема и да намерим взаимно приемливо решение за неговото погасяване.

Предлаганите от нас кредити са предназначени за хора с редовни доходи и добра кредитна история, които се нуждаят от временна финансова помощ или трябва да покрият неочаквани разходи. Нашата целева аудитория са хората, които търсят малки суми на заем и за кратък период от време.

Нашите ключови продукти включват кредити до заплата за суми до 800 лева и кредити на изплащане до 3000 лева. Кандидатстването за кредит отнема по-малко от минута и става само срещу лична карта. Парите се получават веднага след одобрение - по банков път или на каса на ИзиПей. 

ВАШАТА РЕАКЦИЯ?

Коментари

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg

:брой коментар

naxaga_96@abv.bg
Този коментар съдържа спойлери? Щракнете тук, ако искате да прочетете.

obshina oslo norway

https://aha.bg/assets/images/user-avatar-s.jpg