В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Речник

 • Регистрация и вход, детайли за вход и парола

  Неоходимо е да се регистрирате, за да можете да създадете свой профил и да чатите с приятели. Избирате си потребителско име и парола, с които да влизате на сайта, и ни предоставяте основна информация за себе си.

  Детайли за вход на сайта (вашето потребителско име за вход на сайта) – Вашето име за вход на сайта е e-mail адресът, който сте ползвали за регистрация на сайта. Поради тази причина, всеки потребител на сайта има уникално име за вход.
  Парола - това е тайна дума-код, която знаете само Вие. Тази дума-код потвърждава, че Вие сте собственик на профила, който се асоциира с това име за вход на сайта.

  За да влезете на сайта, трябва да натиснете «Влез» на началната страница на сайта, след което да въведете своите име за вход и парола. Трябва да Влезете на сайта за да можете да чатите с приятели и да имате достъп до функционалностите на уеб сайта.

 • Акаунт

  След като се регистрирате, ще Ви бъде създадена лична сметка (акаунт). Този потребителски акаунт ще съхранява личните Ви данни, които ползвате за вход на уеб сайта.

 • Модератори и модерация

  Модераторите са сътрудници на Мрежата за запознанства, които следят профилите и поведението на потребителите да не противоречат на правилата на Услугата. Това означава, да не съдържат порнография, оскърбления, да не нарушават закона и т.н. Процесът на проверка на профилите от модераторите се нарича модерация.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано