В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Дневник

 • Записи в Дневник

  Дневникът Ви ще се създаде автоматични, когато публикувате първата си статия. Отидете в своя профил, изберете раздел «Моят дневник», разположен отдясно. Натиснете «Нова статия». Напишете своята статия и добавете нейната тема. Натиснете «Запази». Поздравления, вече имате свой личен блог, който се хоства на нашия сайт!

  Можете да редактирате и изтривате всяка Ваша статия. За да го направите, просто натиснете линка, който кореспондира на статията и е разположен до нея.

 • Създаване на нов запис

  На страницата за добавяне на нова статия, ще видите няколко бутона, разположени над полето «Текст». Чрез тези бутони можете да маркирате думи в своята статия в режими болд или италик, подчертаване , както и да променяте цвета или размера на шрифта.

  Също така, в статията си можете да добавяте линкове, изображения или усмивки.

  За да улесните управлението на своите статии, можете да им поставяте етикети. В полето «Етикети», под полето «Текст», напишете, описващи текста, думи – уверете се, че думите са разделени със запетайки. Например, ако създавате статия за пътуването си до Турция, която включва и няколко снимки, етикетите Ви могат да бъдат: «ваканция, пътуване, Турция, снимка».

 • Гласувания за записи в дневници

  За да добавите анкета към своята статия, създайте нова статия и на страницата за добавяне на нова статия, натиснете «добави анкета към статията». Въведете въпросът, който искате да зададете, както и набор от различни отговори към него. Можете да добавите и разяснение за начина, по който може да се отговаря на въпроса.

 • Коментари по записи в дневника

  Можете да редактирате своите коментари към статии от дневници на други потребители. В същото време, не можете да коментирате статиите от дневници на потребители, които са Ви добавили в списъка на тяхната папка «Игнорирани» .
  Така, че, в случай, че някой публикува досадни, агресивни или неприлични коментари към статиите от Вашия дневник, можете да преместите потребителя във Вашата папка «Игнорирани» , и потребителят повече няма да може да Ви притеснява.

  Можете да изтривате коментари, ако Вие сте лицето написало съответния коментар или, ако вие сте притежателят на дневника, в който е написан коментара. За да изтриете коментар, натиснете иконката с оградения червен кръст, разположена до коментара, който искате да премахнете, след което натиснете «ОК» в прозореца, който се появява.

 • Интересни теми

  Това е списък с дневници и публикации, които харесвате. За да добавите дневника на друг потребител в списъка, нагтиснете «Добави към приятели», когато разглеждате неговия/нейния дневник.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано