В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Зареждане на сметката

 • Как да заредите личната си сметка

  Всички достъпни методи за попълване на Вашата сметка, може да видите като цъкнете на линка «Сметка: 0.00»

  След като цъкнете на линка, изберете начин за плащане и сумата, която искате да зачислите към сметката. Укажете допълнителна информация (в зависимост от начина на плащане). Натиснете бутон «Изпиши на сметка» или «Плащане». След това изпълнете инструкциите съответстващи на платежната система.

 • Колко време отнема придвижването на плащания

  Ако плащате по банков път, обработката на плащането може да отнеме една седмица. За да се ускори процесът, моля да изпратите снимка или сканирано копие на разплащателната разписка до bill@mamba.ru, като упоменете и Вашият профил и детайли за вход на сайта (логин име).

  Ако плащате през разплащателен терминал, обработката на плащането ще отнеме около два дни. Ако имате въпроси, може да се свържете с отдела по техническо обслужване на компанията, собственик на разплащателния терминал. Телефонният им номер е упоменат в най-долната част на издадената от терминала разплащателна разписка.

  Планията чрез други методи се обработват почти на.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано