В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Комплименти

 • Най-важното нещо е Вашето внимание

  Подаръците са изображения на подаръци, които можете да изпращате или да получавате от други потребители. В случай, че даден потребител получи подаръци, те ще бъдат показани в неговия/нейния профил под основната му/й снимка. Подаръците са видими за всички регистрирани потребители на сайта. Подаръците са чудесен начин да бъдете забелязани от другите потребители или да накарате някого на се усмихне! Цената на подаръците е в порядъка на 1-10 монети. Подаръците се показват за период от 30 до 60 дни, в зависимост от цената на подаръка.

 • подари комплимент

  Отидете в профила на лицето, на което искате да изпратите подарък. В случай, че потребителят никога не е получавал съобщения, ще видите следното съобщение: «Бъдете първият/първата, който ще подари подарък на този потребител». Кликнете върху съобщението. Ако потребителят вече е получавал съобщения, кликнете върху знак +, разположен от ляво на потребителя.

  Изберете изображение от прозорецът, който се е отворил. Всяко изображение има собствена цена. Добавете коментар и натиснете «Напред». Ако всички е както трябва, натиснете «Плати чрез лична сметка».

 • Виж кой е изпратил подарък

  Всеки подарък, който получавате, ще се показва на Вашата страница. Когато получавате нов подарък, ще получите и известие в раздел «Моите съобщения».

  Раздвижете курсора на мишката върху подаръка и на екрана ще се появи прозорец със снимката, името и възрастта на потребителя, който Ви е изпратил подаръка.

  В случай, че подаръците са прекалено много за показване на един ред, всички те ще бъдат автоматично «минимизирани». За да видите всички подаръци, натиснете бутона «Повече», разположен отдясно на реда с подаръците.

 • Изтриване на подарък или на съобщение с подарък

  Не можете да изтривате подаръци. Подаръците се премахват автоматично след определен период от време (между 30-60 дни, в заивисимост от стойността на подаръка).

  Въпреки това, можете да изтриете поздравът, който е пристигнал с подаръка. Раздвижете курсора на мишката върху подаръка и натиснете «Изтрий поздрава» в прозореца, който се отваря.

 • Потенциални проблеми с подаръци

  Ако не можете да откриете знака плюс или линк «Бъдете първият/вата, който изпраща подарък на този потребител» в профила на потребителя, на когото искате да изпратите подарък, значи Вашият барузър е с изключен JavaScript. Моля да отидете в настройките на Вашия браузър и да включите JavaScript.

  Друго възможно обяснение е, че потребителят Ви е преместил в неговата/ нейната папка «Игнорирани». Ако това е конкретният случай, за съжаление, не можете да направите нищо. Моля да се опитате да бъдете по-любезни за в бъдеще.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано