В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

VIP статус

 • Основна информация

  Това е платена услуга, която предоставя допълнителни възможности в Мрежата за запознанства.

  Купете VIP-статус за себе си или го подарете на някой друг потребител за 10 или 60 дни. Съответната сума за VIP-статус се удържа от Вашата сметка.

 • Активирай VIP статус

  Отидете на «Какво търся» или «Моят профил». Кликнете върху «Активирай VIP статук» в лявата колона. Изберете за колко време желаете VIP статуса да бъде активиран и платете.

 • Допълнителни функционалности, включени във VIP статуса

  1. Разширено търсене. Запознайте с потребители от типа хора, които наистина желаете да познавате.

  2. Невидимо наметало. «Облечете» наметалото и никой няма да разбере, че сте разглеждали профила му/й! Също така, никой няма да знае, че сте онлайн. Активирайте «Невидимото наметало» в раздел «VIP настройки», в лявата колона на Вашия профил.

  3. Филтър за входящи съобщения. Вие избирате кои хора могат да Ви изпращат съобщения. Съобщенията от който и да е било друг ще бъдат автоматично игнорирани.  4. Дизайн на профила. Направете профилът си открояващ се, като изберете една от нашите теми. Връзката към профилът Ви в резултатите при търсене също ще бъде подчертана и ще се появява в същия стил.

  5. Абониране за получаване на известия за нови профили. Моментално ще бъдете уведомявани, в случай, че някой отговаря на критериите ви в сайта.

  6. Супер настройки. Възрастта Ви ще бъде скрита на всички страници от нашата система. Въпреки това, профилът Ви ще се появява в резултатите при търсене.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано