В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

ТОП 100

 • Основна информация

  За участие в «ТОП 100» е добре да избирате най-интересните си и с най-високо качество снимки. Не можете да участвате със снимки, които включват и други хора.

  Можете да участвате в класацията с множество снимки. Всяка от тях ще остане в класацията за две седмици, след което ще бъде автоматично премахната.

 • За да участвате в «ТОП 100»

  Отидете в «Моят профил», после в«Албуми». Изберете снимката, с която искате да участвате в класацията. Натиснете я, а после кликнете върху линка «Редактирай снимката», изберете «Участвай в класацията». Натиснете «Запази». Модератор ще прегледа избраната от Вас снимка и, ако я одобри, тя ще бъде включена за участие в класацията .

 • Узнайте рейтинга на своите снимки

  Отидете в раздел «ТОП 100». Отляво ще видите списък със снимките Ви, участващи в класацията. За да разберете, кой е гласувал за дадена Ваша снимка, кликнете върху снимката.  Колкото повече хора гласуват за Ваша снимка, толкова по-голям шанс имате за влизане в «ТОП 100».

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано