В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Търсене

 • Услуга "Около мен?"

  Това е услуга, която Ви позволява да откривате потребители близо да Вас. За да използвате услугата, е необходимо да посочите своето местоположение на картата. Другите потребители няма да могат да виждат къде точно се намирате на картата, а ще могат да установяват приблизителното разстояние, на което се намират от Вас.

  Посочете местоположението си на картата и използвайте филтъра «Кой е около мен» в основното търсене, за да намерите потребителите близо до Вас.

 • Опции за разширено търсене

  Можете да добавяте повече конкретни критерии спрямо хората, с които бихте искали да се запознавате, като ползвате разширеното търсене и изберете опции от следните категории:

  1. Търся (например, ако търсите компания за пътуване)
  2. Семейство и връзки (например, дали имат деца)
  3. Описание (височина, тегло и други физически характеристики)
  4. Вредни навици (отношение към пушенето и пиенето)
  5. Доходи

 • Абониране за нови профили

  При употребата на разширеното търсене, отляво ще видите раздел, в който можете да се абонирате за получаване на известия за нови профили. Натиснете «Абонирай се», и ежедневно на посочения при регистрация e-mail адрес ще получавате бюлетин за новите профили. Бюлетинът ще съдържа информация за нови профили, които отговарят на критериите Ви, зададени в разширеното търсене.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано