В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Папка Съобщения

 • По подразбиране

  Отначало, в «Моите съобщения» ще имате три папки:

  1. «Основна папка»: всички входящи и изходящи съобщения се съхраняват тук по подразбиране;
  2. «Любими»: за Вашите любими съобщения;
  3. «Игнорирани»: тази папка по принцип е кошче за съобщения от хора, с които не желаете да разговаряте. Можете да местите всички съобщения от подобни хора с едно движение. Можете да прочетете как да го направите в раздел «Изтриване на съобщения».


 • Папки с допълнителни съобщения

  Ако обичате да чатите с други хора, скоро ще имате нужда от повече папки, за да не се обърквате от различните съобщения между Вас и Вашите приятели.

  За да създадете папка, отидете в «Моите съобщения» и натиснете «Създай папка». Наименувайте я, както желаете и натиснете «Създай».

  Маркирайте кутийката, разположена до веригата съобщения, които искате да преместите във Вашата папка. Изберете папката от списъка в жълтия прозорец, който се появява и гласи «Премести в папка», натиснете «Премести». Това е всичко!

 • Преименуване и изтриване на папки

  Ако сте избрали ново име за съществуваща папка, можете лесно да направите промяната. Натиснете иконката за редактиране от дясно на името на папката, въведете новото име, и натиснете «Запази».

  Също така, можете да изтривате папките, създавани от Вас. Кликнете върху папката, след това върху иконката с оградения в червено кръст. Молим Ви да имате предвид, че всички съобщения от изтритата папка, също ще бъдат изтрити.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано