В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Изпращане и получаване на съобщения

 • Изпращане на съобщение на някого

  Отидете в профила на лицето, на което искате да изпратите съобщение, и натиснете «Изпрати съобщение». Ще се отвори чат прозорец, който можете да използвате, за да изпращате съобщения. Веднъж, след като започнете да водите кореспонденция с лицето, ще имате достъп до своите съобщения в раздел «Моите съобщения».

 • Веднъж, след като изпратите съобщение

  Получателят на съобщението ще получи известие, че той/тя има ново съобщение в «Моите съобщения». Докато получателят не прочете съобщението, в чат прозореца под Вашето съобщение ще бъде изписано «Последното Ви съобщение все още не е прочетено». Ако тази бележка изчезне, означава, че получателят вече е прочел съобщението Ви.

 • Когато потребители Ви изпращат съобщение

  Ще получавате известия за нови съобщения чрез таб «Съобщения», където в долния десен ъгъл на екрана ще виждате и снимка на лицето, което Ви е изпратило конкретното съобщение. Ако влезете в посочения раздел, ще видите бележка до папката, в която има нови съобщения.  В случай, че получите съобщение, когато не сте онлайн, ще Ви бъде изпратено известие на посочения при регистрацията Ви на сайта e-mail адрес.
  Можете да изключите опцията за получаване на известия за нови съобщения на e-mail адрес, като отидете в «Настройки», след това в «Лични данни».

  Не можете да изпращате снимки в съобщения. Можете да качвате снимки във Вашите «Албуми», където Вашите приятели ще могат да разгледат фотографиите Ви.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано