В браузъра е изключен JavaScript. Моля, включете го. Как да го направя.

Служба за поддръжка

Задайте своя въпрос

Информация за Вас

 • Основна информация

  Регистрирайте се, за да се появи и Вашата страница в Мрежата на запознанствата. Регистрацията е достъпна само за лица над 18 години.
  След регистрацията Вашата страница ще има уникален адрес, който не може да бъде сменен.

  При създаване на профила, моля имайте предвид, че при нас е категорично забранена проявата на каквато и да било грубост, както и непристойното поведение. Моля не използвайте думи, които могат да оскърбят другите потребители или да нарушат правилата на нашата Мрежа. В противен случай Вашият профил ще бъде изтрит.

 • Регистрационни данни (e-mail, парола, номер на мобилен телефон)

  Когато се регистрирахте на сайта, Вие въведохте своят e-mail адрес, избрахте си парола и потвърдихте номера на мобилния Ви телефон. Личните Ви данни се съхраняват във Вашия профил под «Настройки». Можете да редактирате личните си данни по всяко време. Молим Ви да не забравяте да натиснете «запази» след като редактирате информацията.

 • Лични данни (име, възраст, местоположение)

  Когато се регистрирахте на сайта, Вие посочихте Вашето име, дата на раждане и местоположение. Тази лична информация се съхранява в «Лични данни» в раздел «Насторйки».


  Не можете да променяте датата си на раждане. Бъдете внимателни, когато я посочвате!

  Можете да променяте името и местоположението си по всяко време. Моля, не забравяйте да натиснете «запази» след като редактирате своите данни.

  Моля, имайте предвид, че ако промените своето местоположение, профилът Ви ще бъде изключен от резултатите за търсене за около 5-15 минути.

 • Профил за запознанство

  Молим Ви да попълните раздела «Профил» и да ни кажете кого търсите, за да може останалите потребители на сайта да започнат да Ви опознават. Уверете се, че ясно сте посочили с кого искате да се запознаете.
  Ако оставите раздела «Какво търся» празен, профилът Ви няма да бъде изключен от резултатите при търсене. Можете да избирате дали профилът Ви да бъде включен или изключен от резултатите при търсене в опцията «Уединение» в раздел «Настройки».  Не забравяйте - колкото повече информация се съдържа в профила Ви, толкова повече хора ще го разглеждат!

 • Интереси («Харесвам»)

  Можете да пишете за това какво ви интересува и да добавите до 30 интереса.

  За да добавите интереси, отидете на «Профил» и натиснете «Добави интереси». Ще се появи меню със списък от категории, от които можете да избирате, както и списък с интереси към всяка категория. Можете да добавяте интереси към Вашия списък като кликате върху тях. Когато свършите, натиснете «Готово» и менюто ще изчезне.  Можете да актуализирате списъка си с интереси, когато пожелаете.

  Моля да обърнете внимание, че, ако Вие и друг потребител споделяте общи интереси, в неговия профил споделените интереси ще бъдат подчертани. Лесно можете да използвате тази информация, за да започнете разговор!

  Можете да изтривате интереси от списъка си, като задържите курсора на мишката върху даден интерес и след това натиснете «Изтрий».

 • Броя на разглеждания на профил

  Броячът за разглеждане на профил се използва, за да се види колко пъти Вашият профил е бил разглеждан. Числото в брояча за разглеждане показва колко потребители за разгледали профила Ви днес и респективно предходния месец.  За да получите повече разглеждания на профила, използвайте услугата «Повиши моя профил». Моля, обърнете внимание: ако повишите профила си в резултатите от търсене, но дълго време не използвате услугата, броят на разглеждания на профила Ви отново ще падне.

 • степен на отговор

  Коефициентът за отговори показва съотношението между получени съобщения и изпратени отговори. Ако Коефициентът за отговори е нисък, означава, че потребителят отговаря рядко, а ако е висок – много е вероятно потребителят да отговори.

Търсенето е недостъпно, тъй като сте деактивирали «участието на профила си в него». За да премахнете неограничението е необходимо

Плащането е осъществено

Услугата ще бъде предоставена скоро.
Разбрано

Възникна грешка.

Презаредете страницата и повторете операцията след 5 минути
Разбрано